Karbonade met Tutti Frutti
Ingrediƫnten
- 100 gram tutti frutti
- Stuk citroenschil
- 2 ribkarbonades
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- Gemberpoeder
- Kaneel
Informatie
- 2 personen
- 15-30 minuten
- hoofdgerecht
Bereiding
- Laat de gewassen tutti frutti
wellen in 2 dl heet water met een stukje citroenschil.
- Bestrooi de ribkarbonades met
peper en weinig zout.
- Bak de karbonades in de
margarine bruin.
- Voeg de tutti frutti met het
vocht toe en stoof het vlees in 15 minuten gaar.
- Maak de tutti frutti op smaak
met wat gemberpoeder en kaneel.
Menusuggestie
Lekker met snijbonen
en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
- 350 gram snijbonen
- 6 kleine aardappelen
Extra informatie
Allergie
info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het
etiket.
Voedingswaarden per persoon
|
Recept | met Menusuggestie |
Energie |
305 kcal | 470 kcal |
Eiwit |
20 gram | 30 gram |
Koolhydraten |
30 gram | 60 gram |
Vet
|
9 gram | 9 gram |
Verzadigd vet |
2 gram | 2 gram |
Vezels
|
6 gram | 15 gram |
Eetsmakelijk
Marjolijn.
|