Lasagne met Makreel
Ingrediënten
- 1 ui
- 1 paprika
- 1 dunne prei
- 1 eetlepel olie
- ½ blik tomatenblokjes
- 200 gram gestoomde makreel
- 6 bladen voorgekookte lasagne
- 50 gram geraspte belegen 30+
kaas
- 4 eetlepels halfvolle yoghurt
Informatie
- 2 personen
- 30+ minuten
- hoofdgerecht
Bereiding
- Maak de groente schoon.
- Snijd de ui in snippers, de
paprika in blokjes en de prei in dunne ringen. Fruit de ui in de olie
glazig.
- Voeg de paprika, de prei en de
tomatenblokjes toe en laat dit enkele minuten sudderen.
- Verdeel de vis in stukjes en
schep ze voorzichtig door de saus.
- Maak op smaak met peper.
- Warm de grill voor.
- Beleg de bodem van een
ovenvaste schaal met lasagnevellen.
- Schep er de helft van de
tomaten-makreelsaus op en dek dit af met lasagne.
- Schep er de rest van de
tomaten-makreelsaus op met daarop weer lasagne.
- Roer de geraspte kaas door de
yoghurt en verdeel dit over bovenkant van de lasagne.
- Laat de lasagne onder de hete
grill in ca. 10 minuten bruin kleuren.
Voedingswaarden per persoon
|
Recept |
|
Energie |
710 kcal |
|
Eiwit |
35 gram |
|
Koolhydraten |
55 gram |
|
Vet
|
40 gram |
|
Verzadigd vet |
10 gram |
|
Vezels
|
5 gram |
|
Eetsmakelijk
Marjolijn.
|
|