Lasagne met Makreel


Ingrediënten
 

    • 1 ui
    • 1 paprika
    • 1 dunne prei
    • 1 eetlepel olie
    • ½ blik tomatenblokjes
    • 200 gram gestoomde makreel
    • 6 bladen voorgekookte lasagne
    • 50 gram geraspte belegen 30+ kaas
    • 4 eetlepels halfvolle yoghurt

    Informatie

    • 2 personen
    • 30+ minuten
    • hoofdgerecht
    Bereiding

      1. Maak de groente schoon.
      2. Snijd de ui in snippers, de paprika in blokjes en de prei in dunne ringen. Fruit de ui in de olie glazig.
      3. Voeg de paprika, de prei en de tomatenblokjes toe en laat dit enkele minuten sudderen.
      4. Verdeel de vis in stukjes en schep ze voorzichtig door de saus.
      5. Maak op smaak met peper.
      6. Warm de grill voor.
      7. Beleg de bodem van een ovenvaste schaal met lasagnevellen.
      8. Schep er de helft van de tomaten-makreelsaus op en dek dit af met lasagne.
      9. Schep er de rest van de tomaten-makreelsaus op met daarop weer lasagne.
      10. Roer de geraspte kaas door de yoghurt en verdeel dit over bovenkant van de lasagne.
      11. Laat de lasagne onder de hete grill in ca. 10 minuten bruin kleuren.


      Voedingswaarden per persoon

      Recept
      Energie 710 kcal
      Eiwit 35 gram
      Koolhydraten 55 gram
      Vet 
      40 gram
      Verzadigd vet 10 gram
      Vezels 
       5 gram

        

                                                        
                                                    Eetsmakelijk Marjolijn.


        
                                        .