Geroosterde pompoen


Ingrediënten
 
  • 500 gram pompoen
  • 1 eetlepel olie
  • Tijm

Informatie

  • 2 personen
  • 30+ minuten
  • hoofdgerecht
  • Groentegerecht
    Aardappel-, rijst- of pastagerecht
Bereiding

    1. Warm de oven voor op 200° C.
    2. Snijd de pompoen in stukken en schil ze. Verwijder de draden en pitten en snijd het vruchtvlees in niet te kleine stukken.
    3. Schep de stukken pompoen in de braadslee en schep er een beetje peper en de olie door.
    4. Rooster de pompoen in ± 20 minuten gaar en lichtbruin.
    5. Schep de groente af en toe om.
    6. Strooi er wat tijm over.

    Menusuggestie

    Lekker met geroerbakte blokjes kalkoen met aardappelpartjes.

    Hiervoor heb je nodig...

      • 200 gram kalkoenblokjes
      • 6 kleine aardappelen
      • 1 eetlepel olie

      Voedingswaarden per persoon

      Recept met Menusuggestie
      Energie 75 kcal405 kcal
      Eiwit  1 gram35 gram
      Koolhydraten  4 gram 30 gram
      Vet 
       6 gram 15 gram
      Verzadigd vet  1 gram  3 gram
      Vezels 
       3 gram  5 gram

        

                                                        
                                                    Eetsmakelijk Marjolijn.


        
                                        .