Boerenkool gestoofd met mosterd


Ingrediƫnten
 
    • 1 teentje knoflook
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 400 gram gesneden boerenkool
    • Ca. 3 theelepels mosterd

    Informatie

      • 2 personen
      • 30+ minuten
      • hoofdgerecht
      • Balansdag
      • Groentegerecht
      Bereiding

        1. Maak de knoflook schoon en snijd hem klein.
        2. Fruit de knoflook zacht in de olie.
        3. Voeg de boerenkool toe en roerbak kort mee.
        4. Voeg de mosterd toe met een paar lepels water en stoof de boerenkool in 25 minuten gaar.

        Menusuggestie

        Lekker met rolletjes ham en aardappelpuree.

        Hiervoor heb je nodig...

        • 150 gram achterham
        • 6 opscheplepels aardappelpuree


        Voedingswaarden per persoon

        Recept met Menusuggestie
        Energie 195 kcal405 kcal
        Eiwit  9 gram25 gram
        Koolhydraten  9 gram 30 gram
        Vet 
        15 gram 20 gram
        Verzadigd vet  2 gram  4 gram
        Vezels 
         5 gram  7 gram

          

                                                          
                                                      Eetsmakelijk Marjolijn.


          
                                          .