Spaghetti met groente en kappertjes


Ingrediƫnten
 
    • 150 gram volkoren spaghetti
    • 1 stuk groene paprika
    • 1 kleine courgette
    • 1 teentje knoflook
    • 8 zwarte olijven zonder pit
    • 1 eetlepel olie
    • 1 blik gepelde tomaten
    • 2 eetlepels kappertjes
    • Basilicum

    Informatie

    • 2 personen
    • 30+ minuten
    • hoofdgerecht
    • Groentegerecht
      Aardappel-, rijst- of pastagerecht
    Bereiding

      1. Kook de spaghetti in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
      2. Maak de groente schoon.
      3. Snijd de paprika in blokjes, de courgette in halve plakken en de knoflook in stukjes.
      4. Snijd de olijven in plakjes.
      5. Verwarm de olie en fruit hierin de knoflook zacht.
      6. Voeg de paprika, de courgette en het blik tomaten met het vocht toe.
      7. Laat de groente gaar worden.
      8. Maak de saus op smaak met peper, de olijven, de kappertjes en basilicum.
      9. Meng de uitgelekte spaghetti er door.

      Menusuggestie

      Lekker met reepjes varkensvlees.

      Hiervoor heb je nodig...

        • 150 gram ongepaneerde schnitzel
        • 1 eetlepel olie
        Voedingswaarden per persoon

        Recept met Menusuggestie
        Energie 395 kcal545 kcal
        Eiwit 15 gram35 gram
        Koolhydraten 60 gram 60 gram
        Vet 
         9 gram 15 gram
        Verzadigd vet  1 gram  2 gram
        Vezels 
        10 gram 10 gram

          

                                                          
                                                      Eetsmakelijk Marjolijn.


          
                                          .