"Polygel"Baal jij ook zo van je gebroken, gescheurde of korte nagels? Dan zijn kunstnagels de perfecte oplossing! Polygelnagels zijn sterke, betrouwbare en mooie kunstnagels waar je wekenlang plezier van hebt. Je nagels zien er niet alleen verzorgd uit, maar breken bovendien niet snel meer af en je natuurlijke nagels kunnen onder je kunstnagels gewoon doorgroeien.

Polygel is een revolutionair nieuw systeem op gebied van traditionele kunstnagel technieken.
Polygel combineert de beste eigenschappen van de 2 traditionele kunstnagel technieken. Het is sterker dan gel en flexibeler dan acryl producten, zonder lifting of loslaten.
Vooral de snelheid van aanbrengen spreekt de professional erg aan.
De Polygel is een "dikke" gel, een soort boetseerklei die je bewerkt met een penseel en een beetje vloeistof (finishing wipe, gel cleanser)
tot een mooi resultaat en dan onder een uv-lamp uit hard. Polygel is een handige alles-in-een formule waarmee je in drie eenvoudige stappen perfecte nagels creƫert.

Polygelnagels zijn sterke, maar flexibele en natuurlijk ogende kunstnagels en zijn de perfecte oplossing voor wanneer je je eigen nagels wilt versterken of verlengen, of ze gewoon extra mooi wilt maken. Wat dit betekent? Nooit meer korte, afgebroken of beschadigde nagels en tot wel 4 weken geen omkijken meer naar je nagels.