Info                         Acryl,- /Gel,- /Polygelnagels"Er zijn verschillende keuzes qua behandelingen voor de nagels. Welke behandeling het meest geschikt is voor jou, is dan ook puur afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en lifestyle. Ga je voor naturel nagels, nagels met een hoogglans afwerking of toch liever een long-lasting lak, omdat je bijvoorbeeld op vakantie gaat en wekenlang plezier wilt hebben van je nagels? Je kan het zo opvallend, trendy of kitscherig maken als jij wilt.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN ACRYLNAGELS, GELNAGELS EN POLYGELNAGELS?

Veel mensen vragen zich af wat nu precies de voordelen van gelnagels ten opzichte van acrylnagels zijn. En terecht, want deze twee soorten kunstnagels lijken erg op elkaar. Het grote verschil zit hem in het uiterlijk. Gelnagels zijn wat dunner en flexibeler waardoor ze een meer natuurlijke uitstraling hebben dan nagels van acryl. Ook zijn ze iets zachter en buigzamer, waardoor ze minder snel breken. Daarnaast hebben gelnagels een glanzend oppervlak en heeft het zetten van gelnagels een wat minder penetrante geur.

Fan van lange en stevige nagels? Ook dan zijn er meerdere geschikte opties voor je:

Met Acrylnagels worden tips op je uiteinden van je echte nagels bevestigd. Vervolgens wordt de acryl opgebouwd uit een mix van poeder en vloeistof. Het kneedbare bolletje acryl wordt over je nagels aangebracht en uitgehard in de buitenlucht. Versier je acrylnagels daarna ook eens met wat bling bling! Met nail art tover je je nagels om tot unieke kunstwerken: versier ze met steentjes, patroontjes en speciale designs.

Gelnagels zijn kunstnagels die je kunt inzetten voor het verlengen van je nagels. Bij gelnagels worden de lagen gel echter onder een uv-lamp uitgehard. Wanneer je nagels broos zijn en snel afbreken, kun je met gelnagels ook je natuurlijke nagel verstevigen zonder ze te verlengen. Gelnagels zijn flexibel en vormen een beschermend laagje over de zwakke nagels, zodat ze mooi door kunnen groeien.

Polygel is een revolutionair nieuw systeem op gebied van traditionele kunstnagel technieken.
Polygel combineert de beste eigenschappen van de 2 traditionele kunstnagel technieken. Het is sterker dan gel en flexibeler dan acryl producten, zonder lifting of loslaten.

Vooral de snelheid van aanbrengen spreekt de professional erg aan.
De Polygel is een "dikke" gel, een soort boetseerklei die je bewerkt met een penseel en een beetje vloeistof (finishing wipe, gel cleanser) tot een mooi resultaat en dan onder een uv-lamp uit hard. Polygel is een handige alles-in-een formule waarmee je in drie eenvoudige stappen perfecte nagels creƫert.